Καλοκαίρι… στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Dimosia Vivliothiki Spartis

Η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Σπάρτης θα βρεθεί κοντά στα παιδιά και τους εφήβους της περιοχής μας για ένα ακόμη καλοκαίρι, με προγραμματισμένες δημιουργικές απασχολήσεις και δραστηριότητες.

Και φέτος θα “τρέξει” η καλοκαιρινή εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας με θέμα “Για φαντάσου…”, η οποία αποτελεί μια συνεργασία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της με το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη. Παράλληλα η ΔΚΒΣ συνεχίζει την καθημερινή λειτουργία όλων των τμημάτων της και τις καθιερωμένες δράσεις που τα προηγούμενα καλοκαίρια αγαπήθηκαν από τα παιδιά, όπως είναι η ρομποτική.

Για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπολοίπων υπηρεσιών της βιβλιοθήκης, οι εκπαιδευτικές δράσεις (που είναι προγραμματισμένες το διάστημα 15 Ιουλίου έως 7 Σεπτεμβρίου) θα γίνονται στο ισόγειο του κτιρίου. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα αναρτάται στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης και στο Facebook.

Σε κάθε πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν 20 παιδιά. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα συμπληρώνονται στη βιβλιοθήκη, αλλά και μέσω διαδικτύου. Για κάθε πρόγραμμα θα τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σε συνδυασμό με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων. Δηλώσεις για τα προγράμματα κάθε εβδομάδας θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή της εβδομάδας που προηγείται. (Κατ’ εξαίρεση για τα προγράμματα της πρώτης εβδομάδας και συγκεκριμένα από 17/7 έως και 19/7, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 16/7).

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.

Πληροφορίες δίδονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της βιβλιοθήκης:

• στα τηλέφωνα 27310 26853 και 21180

• στο e-mail: biblspar@otenet.gr

• στο Facebook.