Καστόρι: 77 άτομα εξετάστηκαν δωρεάν για δερματικές παθήσεις

Mε μεγάλη επιτυχία έγινε την Τετάρτη στο Καστόρι η ημερίδα με θέμα “Βλάβες του δέρματος και πρόληψη του μελανώματος”, στην οποία παρευρέθησαν ο πρόεδρος κ. Θέμης Πατσιλίβας και μέλη του ΔΣ του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης, καθώς και πολλοί πολίτες.

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική ομιλία των ιατρών κ.κ. Ουρανίας Καστανά και Παναγιώτη Κουράκου, τεκμηριωμένη αλλά συνάμα απλή και κατανοητή, βοήθησε το πυκνό ακροατήριο να κατανοήσει τη μεγάλη σημασία της πρόληψης/προστασίας του δέρματος, ειδικά αυτή την καλοκαιρινή περίοδο μεγάλης ηλιοφάνειας. Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι εξέτασαν δωρεάν και με προσοχή τα 77 άτομα που προσήλθαν στην αίθουσα Π. Μπακή, δίνοντάς τους τις απαιτούμενες γνωματεύσεις και συμβουλές.

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του ΚΑΠΗ Καστορείου – Παραρτήματος του ΚΑΠΗ Σπάρτης, εκτός από τους δύο ιατρούς και όλους όσοι παρευρέθησαν, εκφράζει τις ευχαριστίες του και σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου υγείας Καστορείου, με επικεφαλής τη διευθύντρια κ. Σταθούλα Αραχωβίτη και τις υπαλλήλους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, που βοήθησαν και υποστήριξαν την υλοποίηση της ημερίδας.