Καταγγελία την ΚΝΕ για βανδαλισμό στη Σπάρτη

Τη βεβήλωση του χώρου που θα γίνει σήμερα η εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” στη Σπάρτη, καταγγέλλει το τομεακό συμβούλιο Λακωνίας της ΚΝΕ.

Στην καταγγελία του σημειώνει “Φασιστοειδή μέσα στη νύχτα βρώμισαν με τα σύμβολα και τα συνθήματα τους τον χώρο που θα γίνει η εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στη Σπάρτη. Επίσης κατέστρεψαν το πανό που είχε αναρτήσει η οργάνωση της ΚΝΕ για την προπαγάνδιση του φεστιβάλ.

Τους ενοχλεί που σε όλες τις συνθήκες και με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας πραγματοποιείται το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, το οποίο προβάλλει τις επαναστατικές ιδέες, την δύναμη της οργάνωσης, του αγώνα, του δίκιου της εργατικής τάξης και του λαού απέναντι στη μαυρίλα που αυτοί εκφράζουν.

Ειδικά σήμερα που το ΚΚΕ και η ΚΝΕ προτάσσουν τους αγώνες για μέτρα προστασίας της υγείας του λαού και της νεολαίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας, την ώρα που προειδοποιεί για τα επικίνδυνα Νατοϊκά σχέδια συνεκμετάλλευσης που στήνονται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο που όχι μόνο δεν εξασφαλίζουν τα κυριαρχικά δικαιώματα και την ασφάλεια του λαού αλλά απεναντίας τα υπονομεύουν. Αυτοί συνεχίζουν να βλέπουν ως εχθρό τους το ΚΚΕ, τη ΚΝΕ και τα δικαιώματα του λαού. Γιατί με συνέπεια ταυτίζονται με τα συμφέροντα των καπιταλιστών και των ιμπεριαλιστών όπου γης όπως μας “θυμίζουν” με τα συνθήματα τους για τον Γράμμο και το Βίτσι, εξυμνώντας την παρέμβαση του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού απέναντι στην ηρωική πάλη του λαού μας. Μάλλον για κάτι τέτοιο ετοιμάζονται και σήμερα…

Από νωρίς το πρωί μέλη και φίλοι της ΚΝΕ έφτασαν στο χώρο έσβησαν τα εμετικά τους συνθήματα και ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαίας της πόλης με τη συμμετοχή τους στη σημερινή εκδήλωση να δώσει την απάντηση του, να υψώσει τείχος απέναντι στους φασίστες και όσους βάζουν πλάτες. Να τους απομονώσει σε κάθε χώρο δουλειάς, χώρο νεολαίας, σε κάθε πόλη και χωριό.

Όλοι σήμερα στην εκδήλωση του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

στο Πάρκο Ευαγγελίστριας στις 20.30’”.