ΚΔΑΠ “Αγωγή” στη Σπάρτη: Ξεκινάμε με ασφάλεια μια υπέροχη σχολική χρονιά!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το μεγαλύτερο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Λακωνίας “Αγωγή” σάς προσκαλεί να γνωρίσετε τον ανανεωμένο και ιδανικά διαμορφωμένο χώρο του, για την παραγωγική απασχόληση των παιδιών σας.


Με την καθοδήγηση του έμπειρου και επιστημονικά καταρτισμένου προσωπικού μας, στο ΚΔΑΠ “Αγωγή” προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους ποικίλες εκπαιδευτικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες

Μαζί θα μελετήσουμε, θα διαβάσουμε βιβλία και παραμύθια, θα οργανώσουμε θεατρικές παραστάσεις, θα δούμε ταινίες και θα ακούσουμε μουσική.

Στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο θα γυμναστούμε, θα παίξουμε παραδοσιακά παιχνίδια, παιχνίδια survivor, θα κάνουμε cross fit και θα μάθουμε κηπουρική ομορφαίνοντας τον κήπο μας.

Επιπλέον θα διενεργήσουμε μαζί πειράματα χημείας και φυσικής, για να γνωρίσουν τα παιδιά τη ρομποτική και τον επιστημονικό κόσμο.

Στην ώρα της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε, να φτιάχνουμε νόστιμα γλυκά αλλά και να τρεφόμαστε υγιεινά.

Με κίνητρο την αγάπη μας για τα παιδιά θα περάσουμε μαζί με ασφάλεια μια υπέροχη σχολική χρονιά!

Ελάτε με το voucher σας για να συμμετάσχετε δωρεάν όλο το χρόνο στη δράση του ΕΣΠΑ “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”.

Οι γονείς που δεν διαθέτουν voucher μπορούν να επωφεληθούν από τα μοναδικά πακέτα προσφορών μας.

Περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 27313 02723, 6977930576, 6996468688 ή στο e-mail: kdapagogi@gmail.com αλλά και στην επίσημη σελίδα μας στο facebook.