Με σεβασμό σε όλα τα εθνικά υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες, το ΚΔΑΠ “Αγωγή” καλεί τους γονείς να δηλώσουν συμμετοχή των παιδιών τους στις καλοκαιρινές δημιουργικές και αθλητικές δραστηριότητές του.

Το μεγαλύτερο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Λακωνίας “Αγωγή” σάς περιμένει στους ανανεωμένους και ιδανικά διαμορφωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του, εγγυώμενο την παραγωγική απασχόληση των παιδιών σας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στην “Αγωγή” θεωρούμε τη δημιουργική απασχόληση ως απαραίτητο εφόδιο για την ανάπτυξη της φαντασίας και της καλλιέργειάς τους. Εδώ τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με πολλά ενδιαφέροντα θέματα, θα ασκήσουν σώμα και πνεύμα, θα κοινωνικοποιηθούν και θα αποκτήσουν ευτυχισμένες και δημιουργικές εμπειρίες.

Το καταρτισμένο μας προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να χαρίσει απλόχερα τις γνώσεις του, τη χρήσιμη καθοδήγηση αλλά και την αγάπη του στους μικρούς μας φίλους.

Τα προγράμματά μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες:

Δραστηριότητες Ηλικιακών Ομάδων

 Αστεράκια 5 έως 6 ετών
√ Συννεφάκια 6 έως 8 ετών
 Πλανήτες 8 έως 10 ετών
√ Γαλαξίες 10 έως 12 ετών

Για τους κατόχους voucher μέσω ΕΣΠΑ όλες οι δραστηριότητές μας παρέχονται δωρεάν, αφού τα δίδακτρά τους επιδοτούνται από το πρόγραμμα “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής”. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται μέσω προεγγραφής στη φόρμα που θα βρείτε εδώ. (Σημειώνεται πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προκειμένου να διευκολυνθείτε για την κατοχύρωση του voucher,  το ΚΔΑΠ “Αγωγή” θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας καθοδηγήσει).

Για την ιδιωτική εγγραφή του παιδιού προβλέπεται σχετική χρέωση ανά δραστηριότητα, με φιλικά μηνιαία πακέτα που επιτρέπουν σε όλους να γίνουν μέλη της μεγάλης και δημιουργικής μας παρέας.

Θα μας βρείτε στον οικισμό της Αγίας Ειρήνης (εθνική οδός Σπάρτης – Μυστρά, έναντι Πάρκου Γουδέ).

Περιηγηθείτε στους χώρους και τα προγράμματά μας ηλεκτρονικά μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας kdapagogi.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 27313 02723 και 6977930576.

e-mail: kdapagogi@gmail.com

Facebook: ΚΔΑΠ ΑΓΩΓΗ