Κενυάτικη αντιπροσωπεία στο Διοικητήριο

antiproswpeia Kenyas (3)

antiproswpeia Kenyas (3)

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα υποδέχτηκε κενυάτικη αντιπροσωπεία, απαρτιζόμενη από δέκα αιρετά μέλη του Συμβουλίου της Κομητείας Samburu που βρίσκονται στην Ελλάδα για να αντλήσουν τεχνογνωσία στους τομείς της τουριστικής προβολής και προώθησης προορισμού.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν η πρόξενος της Κένυας κ. Βίκυ Πανταζοπούλου και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κομητείας Samburu, ο οποίος απηύθυνε στην αντιπεριφερειάρχη πρόταση συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού, των αγροτικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας.

Η αφρικανική αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση για την ιστορία, τον πολιτισμό, τα προϊόντα, τα ήθη και τα έθιμα της Λακωνίας. Για την ιστορία του τόπου μας μίλησε η εκπαιδευτικός κ. Μεταξία Παπαποστόλου και για τα προϊόντα ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Στρατηγάκος.

Τέλος, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν την προσπάθεια ενίσχυσης των δεσμών μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Κένυας.

antiproswpeia Kenyasantiproswpeia Kenyas (1)antiproswpeia Kenyas (2)antiproswpeia Kenyas (4)