Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση “Προσοχή ο φίλος δαγκώνει” στο Σαϊνοπούλειο

Με την άκρως επιτυχημένη παράσταση του χειμώνα “Προσοχή ο φίλος δαγκώνει”, που αγκαλιάστηκε με μεγάλη θέρμη από το κοινό της Ελλάδας, συνεχίζεται τη Δευτέρα 24/8 και ώρα 21.30′ το 33ο φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου. Πρόκειται για μια ανατρεπτική παράσταση που “παντρεύει” το επιτυχημένο θεατρικό κείμενο με τον δημιουργικό αυτοσχεδιασμό, δίνοντας το έναυσμα στους πρωταγωνιστές του να ξεδιπλώσουν επί σκηνής την αυθόρμητη δοκιμασμένη καλλιτεχνική έμπνευση και να επινοήσουν τα εκφραστικά μέσα της… στιγμής.

Οι αυτοσχεδιασμοί, το διαρκές παιχνίδι του λόγου, η αλήθεια και η ψευδαίσθηση συνυπάρχουν αρμονικά προκαλώντας αστείρευτο γέλιο.

Το θεατρικό έργο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στο Παρίσι, όπου παίζεται για 16η συνεχή χρονιά “σπάζοντας τα ταμεία”.

Πρόκειται για την παράσταση… “ύμνο” στην τοξική φιλία: το φθόνο, το ψέμα, την προδοσία και την υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας.

Κοινωνική σάτιρα με ανατροπές, απρόοπτα, πολλές αλήθειες και πολλές ευκαιρίες για γέλιο σε μια παράσταση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη. Η σκηνοθεσία είναι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 12 ευρώ.

Η διεξαγωγή των παραστάσεων γίνεται βάσει των οδηγιών και συστάσεων της επιτροπής εμπειρογνώμων covid-19 του υπουργείου Υγείας.

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης  είναι υποχρεωτική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με γραφεία του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και το τηλέφωνο 27310 82470.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ laconialive.gr!

Οι αναγνώστες του laconialive.gr έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, μέσω του διαγωνισμού που τρέχει έως τις 11.30′ το πρωί της Δευτέρας 24/8.

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, αρκεί:

1. να κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook,

2. να κάνουν ένα σχόλιο στην κοινοποίησή μας &

3. να κοινοποιήσουν τη δημοσίευσή μας.

Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας της με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.