Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια για τη “Λίμνη των Κύκνων” στο Σαϊνοπούλειο

Με την παιδική παράσταση “Λίμνη των Κύκνων” συνεχίζεται την Τετάρτη 29 Ιουλίου το 33ο φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου.

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση “Η Λίμνη των Κύκνων” των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι. Ένας παραμυθένιος κόσμος ξετυλίγεται μέσα από τη μουσική σύνθεση του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, με την ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της πριγκίπισσας Οντέτ στο επίκεντρο. Η συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού συνδυάζει τη μαγεία, την τραγικότητα, το ρομαντισμό και την αγάπη.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας είναι η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέτ. Ο κακός μάγος Ρόθμπαρτ έχει κάνει μάγια στην Οντέτ, η οποία κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο τη νύχτα. Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέτ θα λυτρωθεί μόνο αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ίδια του τη ζωή. Όμως, η αγνή αγάπη νικά πάντοτε το κακό.

Παίζουν και χορεύουν: Αδαμοπούλου Π., Ραφαΐλος Δ., Κοντός Α., Mάγκου Α., Παγκάλου Δ, Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε., Χρύσανθου Δ. , Χρυσοβαλάντης Χ.
Σκηνικά: Γιαννακός Γιώργος
Σκηνοθεσία: Παπαϊωάννου Δημήτρης
Χορογραφίες: Παγκάλου Δήμητρα
Σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία: Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος

Ώρα έναρξης 21.00′.

Τιμές εισιτηρίων: 8€ (προπώληση), 10€ (ταμείο θεάτρου)

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο είναι υποχρεωτική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με γραφεία του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και το τηλέφωνο 27310 82470.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ laconialive.gr!

Οι αναγνώστες του laconialive.gr, χορηγού επικοινωνίας της εκδήλωσης, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, μέσω του διαγωνισμού που τρέχει έως τις 11.30′ το μεσημέρι της Τετάρτης 29/7.

Έξι τυχεροί θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο αρκεί:

1.να κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook,
2. να κάνουν ένα σχόλιο στην κοινοποίησή μας &
3. να κοινοποιήσουν τη δημοσίευσή μας από τη σελίδα του laconialive.gr στο Facebook

Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Τετάρτης με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.