Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για τη “Λωξάντρα” με τον Γιώργο Αρμένη στο Σαϊνοπούλειο

Τη μεγάλη επιτυχία της Αθήνας, την παράσταση “Λωξάντρα”, υποδέχεται την Τρίτη 30 Ιουλίου το Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο. Ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών περιοδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και ζωντανεύει την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας.

Η Λωξάντρα δεν είναι γέννημα συγγραφικής φαντασίας, αλλά πρόσωπο υπαρκτό, και συγκεκριμένα η γιαγιά της Μαρίας Ιορδανίδου. Η τελευταία το 1962 μετέφερε στο ομώνυμο μυθιστόρημα την ιστορία αυτής της δυναμικής γυναίκας, περιγράφοντας παράλληλα με χιούμορ και ζηλευτή ζωντάνια τα έθιμα και τη ζωή των ελλήνων της Κωνσταντινούπολης.

Η θεατρική μεταφορά είναι του Άκη Δήμου και η σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη. Πρωταγωνιστούν οι Ελένη Κοκκίδου, Γιώργος Αρμένης, Μιχάλης Μητρούσης, Ευαγγελία Μουμούρη, Χρύσα Παπά και μια πλειάδα εκλεκτών ηθοποιών. “Τραγουδίστρια Ευθαλία” θα είναι η Σοφία Παπάζογλου σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Η έναρξη είναι προγραμματισμένη στις 21.30′. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ (12 το μειωμένο).

Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά του κοινού για την παρακολούθηση της παράστασης μετ’ επιστροφής. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 20.30′ από τα γραφεία του (Κων/νου Παλαιολόγου 86). Τηλέφωνα επικοινωνίας 27310 82470 και 27310 82395.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ laconialive.gr!

Οι αναγνώστες του laconialive.gr, χορηγού επικοινωνίας της εκδήλωσης, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, μέσω του διαγωνισμού που τρέχει έως τις 2.00′ το μεσημέρι της Τρίτης 30/7.

Τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο, αρκεί:

  1. να κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook,
  2. να κάνουν ένα σχόλιο στην κοινοποίησή μας &
  3. να κοινοποιήσουν τη δημοσίευσή μας από τη σελίδα του laconialive.gr στο Facebook

Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Τρίτης με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.