Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για το “Δάφνες και Πικροδάφνες” στο Σαϊνοπούλειο

Με την παράσταση “Δάφνες και Πικροδάφνες” των Δημήτρη Κεχαΐδη – Ελένης Χαβιαρά, ένα από τα σπουδαιότερα κείμενα της νεοελληνικής δραματουργίας, μια πολιτική κωμωδία διαχρονικής επικαιρότητας, συνεχίζεται την Τετάρτη 12 Αυγούστου και ώρα 21.30′ το 33ο φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επιλέγει για το φετινό καλοκαίρι ένα γνώριμό του έργο, που είχε παρουσιάσει πριν από πέντε χρόνια με μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία.

Κοινωνικά και πολιτικά ανήσυχο, πρόκειται για ένα θεατρικό δείγμα γραφής που προσεγγίζει τη νέα πραγματικότητα με ευαισθησία, κριτικό πνεύμα αλλά και καμία διάθεση συμβιβασμού με τα κακώς κείμενα της εκάστοτε εξουσίας και όσων επιθυμούν να την περιβληθούν.

Στην Ελλάδα του 2020 και των νέων κοινωνικών και πολιτικών δεδομένων, το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά παραμένει επίκαιρο, 41 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα στο Θέατρο Τέχνης –για το οποίο και γράφτηκε– τον Οκτώβριο του 1979 σε σκηνοθεσία Κάρολου Κουν.

Παίζουν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Θανάσης Πατριαρχέας, Τάσος Χαλκιάς και Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Η σκηνοθεσία είναι του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 12 ευρώ.

Η διεξαγωγή των παραστάσεων γίνεται βάσει των οδηγιών και συστάσεων της επιτροπής εμπειρογνώμων covid-19 του υπουργείου Υγείας.

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης  είναι υποχρεωτική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με γραφεία του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και το τηλέφωνο 27310 82470.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ laconialive.gr!

Οι αναγνώστες του laconialive.gr έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, μέσω του διαγωνισμού που τρέχει έως τις 11.30′ το πρωί της Τετάρτης 12/8.

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, αρκεί:

1. να κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook,

2. να κάνουν ένα σχόλιο στην κοινοποίησή μας &

3. να κοινοποιήσουν τη δημοσίευσή μας.

Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Τετάρτης της με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.