Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για το “Περιμένοντας τον Γκοντό” στο Σαϊνοπούλειο

Το αριστουργηματικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ “Περιμένοντας τον Γκοντό” θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το λακωνικό κοινό τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 21.30′ στο Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο, στο πλαίσιο του 33ου φεστιβαλ.

Το πιο γνωστό έργο του Ιρλανδού νομπελίστα, του σημαντικότερου ίσως θεατρικού συγγραφέα του καιρού μας, παραμένει συγκλονιστικά επίκαιρο, μέσα στην αφοπλιστική του αλήθεια σχετικά με τη διαχρονική προσπάθεια του ανθρώπου να λύσει το αίνιγμα της ίδιας του της ύπαρξης.

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Άρης Σερβεταλης, ο Άρης Κακλέας και η Αγγελική Τρουμπούκη. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κακλέα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 12 ευρώ.

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο είναι υποχρεωτική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με γραφεία του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και το τηλέφωνο 27310 82470.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ laconialive.gr!

Οι αναγνώστες του laconialive.gr, χορηγού επικοινωνίας της εκδήλωσης, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, μέσω του διαγωνισμού που τρέχει έως τις 12.00′ το μεσημέρι της Δευτέρας 3/8.

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση αρκεί:

1.να κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook,
2. να κάνουν ένα σχόλιο στην κοινοποίησή μας &
3. να κοινοποιήσουν τη δημοσίευσή μας από τη σελίδα του laconialive.gr στο Facebook

Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.