Κερδίστε εισιτήρια για την παιδική παράσταση “Ραπουνζέλ”!

Το θρυλικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή του Βοτανικού Κήπου στη Σκάλα, σε μορφή μιούζικαλ, την Κυριακή 29 Ιουλίου. Η διάρκεια της παράστασης είναι 90 λεπτά και ξεκινά στις 21.00′.

Η σκηνοθεσία, η θεατρική μεταφορά και οι στίχοι των τραγουδιών είναι της γνωστής ηθοποιού και δημιουργού θεαμάτων για παιδιά Γιούλης Ηλιοπούλου. Ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί και χορευτές, καθώς και μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συντελεστών, υπογράφουν τη νέα παράσταση της Texnis Genesis. Πρωταγωνιστούν οι Φανή Παρλη, Δέσποινα Κασιώτη, Γιώργος Χουσάκος, Γιάννης Χριστοφάνης, Κασσάνδρα Μπαφαλούκου και Κώστας Ρωμαίος.

Περίληψη: Η νεαρή Ραπουνζέλ είναι φυλακισμένη επί χρόνια σ’ έναν πανύψηλο πύργο, αιχμάλωτη μιας μοχθηρής μάγισσας που εκμεταλλεύεται τα ατελείωτα χρυσά μαγικά μαλλιά της. Ο πιο περιζήτητος κλέφτης του βασιλείου βρίσκει μια νύχτα καταφύγιο στο μυστηριώδη πύργο και πιάνεται όμηρος από το κορίτσι. Και η μεγάλη περιπέτεια αρχίζει…

Το έργο διδάσκει την αξία της ελευθερίας του ανθρώπου, τη δύναμη της αγάπης και της φιλίας και τη χαρά της ζωής στη φύση.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, προπώληση 8 ευρώ (στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης “Ευρώτειος Πολιτεία”), σύλλογοι – άνεργοι – πολύτεκνοι 7 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων 210 4830330.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ laconialive.gr!

Οι αναγνώστες του laconialive.gr, χορηγού επικοινωνίας όλων των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Ευρώτα, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, μέσω του διαγωνισμού που τρέχει έως τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 28/7.

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, αρκεί:

1. να κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook,

2. να κάνουν ένα σχόλιο στην κοινοποίησή μας &

3. να κοινοποιήσουν τη δημοσίευσή μας.

Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.