Ο Γιάννης Χαρούλης στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο

Xaroulis

Xaroulis

Ο Γιάννης Χαρούλης καλεί τους φίλους του για μια μοναδική συναυλία στο Σαϊνοπούλειο την Τετάρτη 20 Αυγούστου, στις 21.30΄.

Το μουσικό αυτό ταξίδι θα ξεκινήσει από την προσωπική δισκογραφία του, που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του στη μουσική σκηνή. Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της, ανακαλύπτοντας όμως συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της. Θα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά έναν καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. Η παράδοση συναντά το ροκ και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών, για να γεφυρωθεί με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών.

Όλα αυτά μέσα από τη δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί. Με μοναδικά υλικά τα πιο απλά και πρωταρχικά, οι ακροατές θα περιπλανηθούν για άλλη μια φορά στη μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουν συναίσθημα, σε ένα αυθόρμητο μουσικό γλέντι μιας μεγάλης παρέας, που θα ξεκινά από τη σκηνή και τους μουσικούς, και θα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στην προπώληση και 13 στο ταμείο του θεάτρου. Προς διευκόλυνση του κοινού, το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα θα διαθέσει δωρεάν λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει στις 20.30΄ από τα γραφεία της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 86. Τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες 27310 82740 και 27310 82395.