Κινητικότητα Αραχωβίτη με θεσμικές συναντήσεις

Araxovitis Stavros 3

Araxovitis Stavros 3

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, ο βουλευτής κ. Σταύρος Αραχωβίτης πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες τρεις συναντήσεις, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με θεσμικούς παράγοντες σημαντικά για το λακωνικό λαό θέματα.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, 9 Απριλίου, συναντήθηκε με τη διευθύντρια της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Σπάρτης κ. Ευαγγελία Πάντου, με την οποία συζήτησε εκτενώς τη δρομολόγηση του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης. Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε έργα τα οποία υλοποιούνται αυτή τη στιγμή μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, αλλά και σε εκείνα που έχουν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ. Ανάμεσά τους, η αποκατάσταση και ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου.

Την επομένη ο βουλευτής ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του νέου αστυνομικού διευθυντή Λακωνίας κ. Σταύρου Τουφεξή, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για τα προβλήματα της υπηρεσίας και του νομού, με πρώτο και κυριότερο την έλλειψη προσωπικού.

Τέλος, την Τρίτη 14 Απριλίου ο κ. Αραχωβίτης συναντήθηκε με το δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο, ο οποίος ενημέρωσε το βουλευτή και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία των έργων του βιολογικού καθαρισμού και άλλων ενταγμένων έργων σε διάφορα προγράμματα. Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.