ΚΚΕ Λακωνίας: Αναβολή εκδήλωσης και συλλυπητήρια στην οικογένεια μέλους του

Ύστερα από την αναβολή της επίσκεψης του Δημήρη Κουτσούμπα στο νομό μας, η τομεακή επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ εξέδωσε και τις εξής δύο ανακοινώσεις:

Αναβάλλεται η εκδήλωση στους Μολάους

“Λόγω των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν στην Ανατολική Αττική, αναβάλλεται η εκδήλωση της ΤΕ Λακωνίας στη Γκαγκανιά Μολάων προς τιμή του ηρωικού διοικητή του ΕΛΑΣ Μανώλη Σταθάκη και της μάχης που έδωσε ο ΕΛΑΣ κατά των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας σε όλους όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, στους τραυματίες και σε αυτούς που έχασαν τις περιούσιες τους”.

Συλλυπητήρια στον Γ. Κυριακάκη που έχασε την πεθερά του στη φονική πυρκαγιά

“Η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντρόφου Γιώργου Κυριακάκη, μέλους της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου και της Τομεακής Επιτροπής Λακωνίας για τον τραγικό θάνατο της μητέρας της συζύγου του, Mαυρίδου Βασιλείας, εξαιτίας των θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν στην Ανατολική Αττική λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας σε όλους όσους έχασαν συγγενικά τους πρόσωπα, στους εκατοντάδες τραυματίες και σε αυτούς που είδαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους να χάνονται μέσα σε μια στιγμή. Άμεσα να υπάρξει ολόπλευρη βοήθεια σε όσους έχουν πληγεί, στους τραυματίες και πάνω απ’ όλα σ’ αυτούς που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, σε όσους έχουν μείνει άστεγοι με κατεστραμμένες τις περιουσίες τους”.