Κοινωνική διαμαρτυρία από τα ΑμεΑ: Παρόν και το λακωνικό σωματείο

anapiria

anapiria

Το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας απευθύνει πρόσκληση προς τα μέλη του να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό παν-αναπηρικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου στις 11.00′ το πρωί στην Αθήνα (πλατεία Ομονοίας).

Το συλλαλητήριο διοργανώνεται από την Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ με σκοπό τη λήψη από την Πολιτεία άμεσων μέτρων και δημοσίων πολιτικών, προκειμένου να προστατευτούν τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους από την κοινωνική και οικονομική κρίση. “Όσο πιο μαζική θα είναι η παρουσία και η φωνή μας αυτή την ημέρα, τόσο πιο ηχηρό θα είναι το μήνυμα κοινωνικής διαμαρτυρίας που καλούμαστε να στείλουμε”, εκτιμά το σωματείο, παρακινώντας όλους να συμμετάσχουν.

Η μετακίνηση από τη Σπάρτη θα γίνει με μισθωμένο από το σωματείο λεωφορείο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 7.00′ το πρωί της 4ης Νοεμβρίου, εφόσον υπάρξει επαρκής συμμετοχή. Εάν κριθεί αναγκαίο λόγω μεγάλης συμμετοχής, θα μισθωθεί δεύτερο λεωφορείο και το ένα από αυτά θα ξεκινήσει από το Γύθειο στις 5.30′ το πρωί, θα περάσει από τη Σκάλα στις 6.00′ και θα αναχωρήσει για Αθήνα στις 7.00′.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο κινητό του αντιπροέδρου κ. Σταύρου Λαμπρινάκου 6972055212.

(Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των μελών του, το σωματείο παρακαλεί όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους να διαβάζουν τις ανακοινώσεις που αναρτώνται στην είσοδο του γραφείου του στην πόλη της Σπάρτης, να αναζητούν τα δελτία τύπου στα μέσα μαζικής επικοινωνίας που υποστηρίζουν διαρκώς το έργο του, καθώς και στο ιστολόγιο του σωματείου amealakonias.blogspot.gr. Τέλος, παρακαλούνται όσα μέλη διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να την κοινοποιήσουν στο σωματείο, ώστε να τους αποστέλλεται σημαντικό πληροφοριακό υλικό).