Κοκκινόρραχη: Επιτυχημένο το 16o Φιλανθρωπικό Τσάι

filanthropiko tsai Kokkinorraxis

Το 16ο φιλανθρωπικό τσάι αγάπης πραγματοποίησε η ενορία Κοκκινόρραχης, το απόγευμα της Δευτέρας 7 Ιουλίου, στο προαύλιο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ενορίας, γεμίζοντας ασφυκτικά το χώρο έξω από το βυζαντινό ναό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ενοριακή χορωδία ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με ποιοτικά τραγούδια, εισπράττοντας κατ’ επανάληψη θερμό χειροκρότημα. Υπεύθυνες ήταν οι μουσικοί κ.κ. Χαρούλα Βελισσάρη – Βαδάκογλου, Τριάδα Παλαιοκώστα και Αδαμαντία Μωυσάκου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το μέλος του Φιλοπτώχου Ταμείου Κοκκινόρραχης κ. Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου.

Στο τέλος του μουσικού προγράμματος, ο αρχιερατικός επίτροπος Βρεσθένων και εφημέριος Κλαδά π. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας απένειμε στα μέλη της χορωδίας αναμνηστικά ενθύμια. Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό τσάι, καθώς και στις κυρίες του φιλοπτώχου ταμείου και της ενορίας για την οργάνωση της εκδήλωσης.

Το 16ο φιλανθρωπικό τσάι αγάπης τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ο εφημέριος Παρορίου π. Θεολόγος Γκιουζέλης, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Σπάρτης κ. Παρασκευάς Καλομοίρης, ο διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης κ. Δημήτριος Μιχαλάκος, η διευθύντρια του Γηροκομείου Σπάρτης κ. Τούλα Πανάγου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης κ. Αναστάσιος Χούπης και η νέα πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπάρτης κ. Παναγιώτα Ανδρακάκου.