Κοντά στους μικρούς της φίλους και το καλοκαίρι η Βιβλιοθήκη

vivliothiki

Κάθε πρωί από Τρίτη έως και Παρασκευή, 11.00′ με 13.00′, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, θα πραγματοποιούνται στο παιδικό τμήμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης ανάγνωση ιστοριών στα ελληνικά και τα αγγλικά, παραδοσιακά, ομαδικά και επιτραπέζια παιχνίδια, χειροτεχνίες και πλήθος άλλων δημιουργικών δραστηριότητων.

Η Τρίτη θα είναι αφιερωμένη σε παραμύθια στα ελληνικά (για παιδιά 6 έως 8 ετών), η Τετάρτη σε δημιουργικές δραστηριότητες, η Πέμπτη σε παιχνίδια και η Παρασκευή σε παραμύθια στα αγγλικά (για παιδιά 9 έως 11 ετών).

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 27310 26853 και 27310 21180 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της βιβλιοθήκης. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν και στις διευθύνσεις www.nikiforos.edu.gr και www.facebook.com/dkbspartis.

Αυτή την Πέμπτη, 3 Ιουλίου, θα γίνει αφιέρωμα στην “Τρίλιζα”. Την Παρασκευή 4/7 η Γκλίνις και η Κατερίνα θα αφηγηθούν το παραμύθι “This is the house that Jack built” και τα παιδιά θα δημιουργήσουν με κολάζ το δικό τους ιδιαίτερο σπίτι.