Κοπή βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους του Δήμου Σπάρτης

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ, σε μια ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, εκδήλωση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζομένους του δήμου Σπάρτης.

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος της ιεράς μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχές του σεβασμιωτάτου προς το ακροατήριο. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του δημάρχου Ευάγγελου Βαλιώτη, ο οποίος απηύθυνε ευχές για καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία, ευχαριστώντας, παράλληλα, το ανθρώπινο δυναμικό για τη συνεργασία και συμβολή του στην παροχή υπηρεσιών προς το δημότη. Τόνισε επίσης πως, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, οι εργαζόμενοι συνέβαλαν ώστε να απορροφηθεί ένα σημαντικό μέρος πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων για έργα αιχμής, ενώ αναφέρθηκε στην περίπτωση των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και στην επικείμενη έκδοση προκήρυξης του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Μοιράγιας, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αποστολάκος, Γιώργος Κονίδης, Χρήστος Πλειώτας και Βασίλης Σκρουμπέλος, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Θέμης Πατσιλίβας, η πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Γεωργία Γαλανοπούλου και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρος Αργειτάκος.