Κοπή πίτας αθλητικού σωματείου ΑΠΟΕΛ Μολάων

pita apoel Molaoi 27

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο κέντρο “Crystal Manor” η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Στυλιανός Κότσαλης, ο οποίος απηύθυνε θερμές ευχές στο σωματείο, τους αθλητές, τους προπονητές και το ΔΣ. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Ιωάννης Φαφλιάς αναφέρθηκε στα τμήματα που συντηρεί το σωματείο (μπάσκετ, στίβου, βόλεϊ και εκγύμνασης ενηλίκων), τις διακρίσεις τους και τους προπονητές τους. Στη σύντομη ομιλία του, ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας, ανέφερε πως ήταν και ο ίδιος αθλητής του ΑΠΟΕΛ ως παιδί, ενώ παρότρυνε τους γονείς να κατευθύνουν τα παιδιά τους στο παιχνίδι και τα σπορ. Τέλος, υποσχέθηκε οτι την επόμενη αγωνιστική περίοδο το σωματείο θα στεγαστεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία ανέγερσης.

Το “παρών” στην εκδήλωση του ΑΠΟΕΛ έδωσε και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τη Νότια και Ανατολική Πελοπόννησο με έδρα την Καλαμάτα (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) κ. Ιωάννης Κουτραφούρης, ο οποίος ευχήθηκε στο σύλλογο, ενθάρρυνε για ακόμη περισσότερη δουλειά και μετέφερε τις ευχές του προέδρου της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο ΑΠΟΕΛ τίμησε τον αθλητή Ανδρέα Μπουτεράκο για την πρώτη θέση στα 80μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων την αγωνιστική περίοδο 2013, καθώς και τον προπονητή του Θεόδωρο Μπουτεράκο.

Επίσης, τιμήθηκε η ομάδα μπάσκετ του εφηβικού, όπως και ο προπονητής της Γεώργιος Αποστολάκης, για την πρώτη θέση στον όμιλο Λακωνίας και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την περίοδο 2013-2014.

Τέλος, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Θεόδωρος Μπουτεράκος χαιρέτισε την εκδήλωση με την υπόσχεση της δημιουργίας “σχολής στίβου” για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης έκλεισε την εκδήλωση αναφερόμενος στα θετικά του αθλητισμού στην υγεία, τη σωματική και ψυχική διάπλαση, καθώς και στην κοινωνικοποίηση του παιδιού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, Ιωάννης Σουρλάς, Κατερίνα Τσαφατίνου, ο πρόεδροσ ΔΚ Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος και η κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δ. Μονεμβασιάς.