Η κοπή της βασιλόπιτας στο Γηροκομείο Μολάων

pita (17)

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του γηροκομείου Μολάων. Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και πρόεδρος του ιδρύματος κ. Ευστάθιος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι προσέφεραν τον οβολό τους για το ίδρυμα.

Το φλουρί έτυχε στην αντιπεριφερειάρχη κ. Τζανετέα.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Τριχείλης, οι βουλευτές κ.κ. Δαβάκης και Πατριανάκου, η αντιπεριφερειάρχης κ. Τζανετέα, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος, ο αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Μολάων κ. Γιάννου και η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μπελεγρή.

Το “παρών” έδωσαν, επίσης, δωρητές του ιδρύματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, ενώ η χορωδία του γυμνασίου Μολάων με την καθηγήτρια κ. Ανδρικοπούλου κράτησε συντροφιά στους παρευρισκόμενους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στο διευθυντή του ιδρύματος, πατέρα Παναγιώτη Λεγάκη, όσο και στους εργαζομένους, που με τη σκληρή δουλειά τους και το σεβασμό και την αγάπη που επιδεικνύουν στους τροφίμους συμβάλλουν όλοι μαζί στην άριστη λειτουργία του γηροκομείου.