Κοπή πίτας του Συλλόγου “Η Βιανδίνη” στην Ελιά

viandini 20

Την Κυριακή 26/1 τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Ελαίας Λακωνίας “Η Βιανδίνη” έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, που ευλογήθηκε από τον αιδεσιμολογιώτατο π. Βασίλειο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μαυρομιχάλης, η αντιδήμαρχος κ. Κατερίνα Τσαφατίνου, ο πρόεδρος ΔΚ Μολάων κ. Θύμιος Κοντοσταθάκος, ο πρόεδρος ΤΚ Πακίων κ. Μιχάλης Καρούνης, καθώς και ο πρόεδρος ΤΚ Ελιάς κ. Γεώργιος Τζάκας.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Σταυρούλα Ποντίκη ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το διοικητικό συμβούλιο, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές. Μετέφερε σε όλους την ενέργεια και τη θετική διάθεση του νεοσυσταθέντος ΔΣ, καλώντας όλα τα μέλη για τη συμμετοχή και υποστήριξή τους στις δράσεις που θα ακολουθήσουν, όπως ήδη συμβαίνει στην τριακονταετή πορεία που καταγράφει ο σύλλογος.

Υπό τη μουσική της ορχήστρας του κ. Γεωργίου Κόκκορη, της Δανάης και του Γιώργου Δέμελλου, με πολύ κέφι και καλή διάθεση, η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα μικρό γλέντι με τραγούδι και χορό.