Κορωναϊός: Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Σπάρτης προς τους καταναλωτές

Η ΔΕΥΑ Σπάρτης προτρέπει όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να αποφύγουν για το επόμενο χρονικό διάστημα να μεταβούν στα γραφεία της επιχείρησης (Ηλία Γκορτσολόγου 60), προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ή να διεκπεραιώσουν οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή τους, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποφυγή της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ενημερώνει επίσης τους καταναλωτές πως εναλλακτικά μπορούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους μέσω e-banking (ο τρόπος πληρωμής περιγράφεται στο έντυπο του λογαριασμού). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 27310 29083, 25331.

Η ΔΕΥΑΣ ανακοίνωσε ακόμα πως λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέσο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στους χώρους των γραφείων της. Ειδικότερα, προχωρά σε απολύμανση των εγκαταστάσεων της, ενώ στη διάθεση του προσωπικού και των επισκεπτών της τίθενται συσκευασίες αλκοολούχου αντισηπτικού, τις οποίες και θα πρέπει να χρησιμοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα οδηγίες όσοι προσέρχονται στα γραφεία της ΔΕΥΑ Σπάρτης θα πρέπει να εισέρχονται σε μικρές ομάδες 3-4 ατόμων προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προσωπικού.