Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση βιβλίου του Λ. Γρηγοράκου

Grigorakos

parousiasi 1

Στο μέγαρο της Παλαιάς Βουλής έγινε στις 22 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου, με τίτλο «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αναπνευστική ανεπάρκεια και μηχανική αναπνοή. Πριν – κατά – μετά». Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η δικηγόρος-δημοσιογράφος Χρυσαυγή Ατσιδάκου και ομιλητές ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Α’ Αθήνας Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης, η βουλευτής Άρτης ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η πρώην υπουργός Παιδείας και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής Δωδεκανήσων ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός και ο βουλευτής Α’ Αθήνας ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης.

parousiasi

Η αίθουσα της Παλαιάς Βουλής δεν κατάφερε να χωρέσει το πλήθος των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πλευρό του αναπληρωτή υπουργού, αφού ο αριθμός των παρευρισκόμενων ξεπέρασε τις 2.000. Εκτός από τα πολλά πολιτικά πρόσωπα που παρέστησαν, τον συγγραφέα τίμησαν επίσης με την παρουσία τους πλήθος καθηγητών, γιατρών, διοικητών νοσοκομείων και ΥΠΕ, συνεργατών και φίλων του από τη Λακωνία και όχι μόνο.

Ο κ. Γρηγοράκος κατά τον χαιρετισμό του στο κλείσιμο της εκδήλωσης εξέφρασε τη συγκίνησή του για την πολύ μεγάλη προσέλευση συναδέλφων του πολιτικών, συναδέλφων του γιατρών και φίλων του, ευχαριστώντας τους θερμά. Εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για όσους συμμετείχαν στη συγγραφή του βιβλίου και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο λακωνικό λαό, τον οποίο δεκαπέντε χρόνια τώρα εκπροσωπεί ως βουλευτής.