Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και την Κουμαντάρειο πραγματοποιεί αυτή την περίοδο έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Σπάρταθλον”. Η έκθεση λειτουργεί στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, καθημερινά και τα σαββατοκύριακα (εκτός Τρίτης) και από ώρες 9.00′ πμ έως και 3.00′ μμ.

Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας από σχολεία, αποφασίστηκε η παράταση λειτουργίας της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει τελικά μέχρι και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Όσοι φορείς ενδιαφέρονται για ομαδική επίσκεψη παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 27310 81822.

Συνολικά εξήντα φωτογραφίες έχουν επιλεγεί από ένα αρχείο άνω των 50.000 λήψεων της ΛΕΦΩΣ από τα έτη 2007 έως και 2016. Κάθε φωτογραφία περιγράφει μία ξεχωριστή ιστορία, έναν σημαντικό αθλητή ή ένα στιγμιαίο συναίσθημα. H έκθεση είναι διαμορφωμένη με τρόπο ώστε να έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και για τα παιδιά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν γι’ αυτήν οι φετινοί σπαρταθλητές, οι οποίοι την επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια των ημερών του αγώνα μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.