Κουμουνδούρος: “Αυτή την Κυριακή να ολοκληρώσουμε την ανατροπή”

Koumoundouros Panagiotis

Koumoundouros Panagiotis

Την ακόλουθη δήλωση έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΑΝ.Α.Σ.Α. κ. Παναγιώτης Κουμουνδούρος σχετικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αλλά και για το δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης στο δήμο Σπάρτης:

“Η πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών ολοκληρώθηκε! Η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Συνεργασία για την Αυτοδιοίκηση στο δήμο Σπάρτης – ΑΝ.Α.Σ.Α. θα είναι παρούσα στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Με την ίδια συνέπεια και αγωνιστικότητα θα πορευτούμε υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των συμπολιτών μας. Η φωνή μας θα είναι δυνατή μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της λιτότητας, της ύφεσης, της ανεργίας, της ολοκληρωτικής φτώχειας που στηρίζει και προωθεί η συγκυβέρνηση και τα στηρίγματά της στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που δεν λύγισαν στο έντονα πολωτικό προεκλογικό κλίμα και έφτασαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της ΑΝ.Α.Σ.Α., στηρίζοντας έτσι το όραμα για έναν άλλο δήμο, για μια άλλη ζωή.

Καλούμε λοιπόν όλους και όλες εσάς με το ίδιο αγωνιστικό πάθος και αυτή την Κυριακή 25 Μάη να ολοκληρώσουμε την ανατροπή παντού, για να μπορέσει ο λαός μας να βγει από το “μεσαίωνα” και να ζήσει την ελπίδα στο μέλλον”.