Κροκεάτικο καρναβάλι για πάντα!

Για μια ακόμη χρονιά, όπως συμβαίνει εδώ και 55 χρόνια, οι Κροκεές είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους χιλιάδες επισκέπτες στη μεγάλη γιορτή του Καρνάβαλου. Ο Σύλλογος Φίλων Καρναβάλου Κροκεών, θέλοντας στα δύσκολα χρόνια της κρίσης να προσφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία, προσκαλεί όλους την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 16.30′.

Ο διαχρονικός αυτός πολιτιστικός θεσμός συνεχίζει την παράδοση των εμπνευστών του, εμπλουτισμένος με τους εκάστοτε νέους δημιουργούς και τεχνίτες. Η πολλά υποσχόμενη καρναβαλική παρέλαση είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας και ως θεατρικό δρώμενο του δρόμου είναι σατιρική, καυστική, ανατρεπτική, με εντυπωσιακές κατασκευές αρμάτων, που σε συνδυασμό με τα πεζά γκρουπ, τις φιλαρμονικές και την καρναβαλική μουσική θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για συμμετοχή όλων των επισκεπτών στη διασκέδαση.

Το λαχείο του Καρναβαλιού
Όσοι βρεθείτε στις Κροκεές μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε το καρναβαλικό λαχείο, που αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για τη στήριξη και τη βιωσιμότητα του θεσμού. Το κόστος του είναι 1 ευρώ και κληρώνει τρία σημαντικά δώρα.

Ευχαριστίες
Οι διοργανωτές απευθύνουν ευχαριστίες στο δήμο Ευρώτα, στους χορηγούς της εκδήλωσης, στα ΜΜΕ (χορηγός επικοινωνίας και το www.laconialive.gr), στους συμμετέχοντες συλλόγους και πολίτες, στους συλλόγους και φορείς των Κροκεών, στην ομάδα των κατασκευαστών, καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους στη διεξαγωγή του 55ου Καρναβαλιού.