Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση: “Συμμετοχή όλων για να είναι το Επιμελητήριο πραγματική δύναμη ανάπτυξης”

Η “Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση” χαιρετίζει και ευχαριστεί όλες/όλους τις/τους συναδέλφους που τίμησαν το συνδυασμό και τους υποψηφίους του με την ψήφο τους, στις εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λακωνίας που έγιναν 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Δώσαμε την εκλογική μάχη με αξιοπρέπεια και ήθος, απορρίπτοντας σταθερά τις πρακτικές που ακολουθούν οι κομματικοί μηχανισμοί, καθώς οι βασικές αρχές μας είναι έξω και πέρα από τέτοιου είδους λογικές.

Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για την προάσπιση της επιχειρηματικότητας και των λακωνικών επιχειρήσεων. Η ομάδα μας με την εμπειρία που διαθέτει στα επιμελητηριακά θέματα αλλά και με τις ιδέες που θα προσφέρουν οι νέοι άνθρωποι που εξελέγησαν, με συνοχή, δημιουργικότητα και συνέπεια, θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του κάθε μέλους που σας εκπροσωπεί.

Η νέα διοίκηση δεν θα πάψει να αφουγκράζεται τις αγωνίες, τις προτάσεις και τα αιτήματα όλων σας και να πράττει τα βέλτιστα στο μέτρο που το νομικό πλαίσιο της επιτρέπει.

Με τη συμμετοχή όλων για να είναι το Επιμελητήριο Λακωνίας πραγματική δύναμη ανάπτυξης.

Γιάννης Παναρίτης

πρόεδρος Επιμελητηρίου Λακωνίας

Δείτε σχετικά: “Ο Γιάννης Παναρίτης νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας”