Λακωνική στήριξη μέσω της ΟΝΝΕΔ στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Μαζική και συγκινητική ήταν η προσφορά των λακώνων στην δράση της ΟΝΝΕΔ “Δεν είσαι μόνος”. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Μονεμβασίας, στην πλατεία των Μολάων, δέκα κούτες με παιχνίδια και δύο με τρόφιμα, προκειμένου να δοθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Την Τετάρτη 21/12, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο ορφανοτροφείο, η ΟΝΝΕΔ με λύπη διαπίστωσε πως τα γραφεία αλλά και ο χώρος όπου κοιμούνται οι οικότροφοι είναι λυόμενα, καθώς δεν έχουν επισκευαστεί ακόμα οι φθορές που είχε υποστεί το κτίριο από τον σεισμό του ‘99.

“Ήταν μεγάλη μας τιμή που γνωρίσαμε τους εθελοντές, και μεγάλη μας χαρά που είδαμε τα παιδιά χαμογελαστά να παίζουν και να τραγουδούν. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να πούμε πως ούτε εμείς είμαστε μόνοι σε αυτήν την προσπάθεια. Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους λάκωνες για την προσφορά παιχνιδιών και τροφίμων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν οι κ.κ. Αρρώνης, πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Μονεμβασιάς που μας παραχώρησε τα γραφεία του για τη δράση, και Σταθάκος, πρόεδρος ΚΤΕΛ Λακωνίας, που εξασφάλισε την ασφαλή και δωρεάν μεταφορά της προσφοράς”, σημειώνει σχετικά η ΟΝΝΕΔ.