Λακωνική συμμετοχή στο 8ο “Αρκαδικό Πανόραμα”

epimelitirio logo

epimelitirio logo

Το Επιμελητήριο Λακωνίας διοργανώνει τη συμμετοχή λακωνικών επιχειρήσεων στην 8η Περιφερειακή Έκθεση “Αρκαδικό Πανόραμα”, η οποία θα στηρίξει τον πρωτογενή τομέα και τα παραδοσιακά προϊόντα. Η έκθεση θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 2 έως και την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης.

Κατά τη διάρκειά της θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, όπως το Συνέδριο Αγροτουρισμού και Παραδοσιακών Προϊόντων, τον 4ο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας, το Πελοποννησιακό Φεστιβάλ Γεύσεων κ.ά., καθώς και να συμμετάσχουν σε επιχειρηματικό φόρουμ παραδοσιακών και αγροτικών προϊόντων που θα έχει ως στόχο να συμβάλει στην αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας ελληνικών εταιρειών στις αγορές της Ευρώπης.

Οι κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που θα προβληθούν από την έκθεση είναι: πρωτογενής τομέας – νέες καλλιέργειες, τρόφιμα, ποτά – παραδοσιακά προϊόντα, τουρισμός – αγροτουρισμός, αυτοκίνητο, διαφήμιση – ΜΜΕ – πληροφορική, οικιακός – επαγγελματικός εξοπλισμός, δόμηση, ενέργεια – τεχνολογία, περιβάλλον – εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Το κόστος ενοικίασης περιπτέρου θα καλυφθεί κατά το ήμισυ από το Επιμελητήριο Λακωνίας, ενώ το υπόλοιπο θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες-μέλη του Επιμελητηρίου, οι οποίοι θα δηλώσουν στην αίτησή τους τα τετραγωνικά που επιθυμούν για τη συμμετοχή τους στην έκθεση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Πέμπτη 10/4 και ώρα 14.00′ μέσω fax στο 27330 22008 ή e-mail στη διεύθυνση gytheioc@otenet.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, το κόστος και αίτηση συμμετοχής στην αρχική σελίδα του Επιμελητηρίου www.icci.gr και στα τηλέφωνα 27330 22279 και 27330 29006 εσωτ. 20, κ. Άννα Πατρικάκου.