ΛΕΦΩΣ: Δωρεάν μαθήματα σε επίδοξους μικρούς φωτογράφους

paidi fotografos

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών (ε’ και στ’ δημοτικού, α’, β’ και γ’ γυμνασίου) να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί φωτογράφοι εν δράσει!».

Το πρόγραμμα θα αποτελείται από οκτώ ωριαία μαθήματα και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΛΕΦΩΣ στην οδό Κλεομβρότου 50, από τις 17 Μαρτίου έως τις 28 Μαΐου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιήσουν μέλη της Λέσχης και τα τμήματα θα διαμορφωθούν ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά θα γνωρίσουν την τέχνη της φωτογραφίας, θα μάθουν για τα διάφορα είδη της, θα διερευνήσουν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και θα ανακαλύψουν εκ νέου τον κόσμο γύρω τους μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Απώτερος στόχος είναι η αισθητική καλλιέργεια, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιάννη Γκλέκα (6937415187). Εγγραφές θα γίνονται έως την Πέμπτη 17 Μαρτίου.