ΛΕΦΩΣ: Προσφορά αγάπης, ελπίδας και ανθρωπιάς

LEFWS paradosi trofimon (9)

LEFWS paradosi trofimon (9)

Το κάλεσμα της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης στα μέλη της, στους πολίτες και τις επιχειρήσεις να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να σταθούν συμπαραστάτες στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προσφέροντας συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Σπάρτης, είχε θετική ανταπόκριση. Η παράδοση των συγκεντρωθέντων αγαθών έγινε σήμερα Πέμπτη.

Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά ήταν πολύ σημαντική για τη συγκεκριμένη δράση, που μοναδικό στόχο είχε την παροχή βοήθειας σε φτωχούς συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Οι εθελοντικές αυτές προσφορές αποτελούν το καλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης, ελπίδας και ανθρωπιάς, σε εποχές ιδιαίτερα κρίσιμες λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου.

Για την ευγενική αυτή προσφορά, το ΔΣ της ΛΕΦΩΣ ευχαριστεί τα μέλη, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, και εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα.

LEFWS paradosi trofimonLEFWS paradosi trofimon (1)LEFWS paradosi trofimon (2)LEFWS paradosi trofimon (3)LEFWS paradosi trofimon (4)LEFWS paradosi trofimon (5)LEFWS paradosi trofimon (6)LEFWS paradosi trofimon (7)LEFWS paradosi trofimon (8)