Λιλιπούτειοι δημότες έθεσαν τα αιτήματά τους στον δήμαρχο Βαλιώτη

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη το πρωινό της Τρίτης 22 Μαΐου, καθώς δέχθηκε την επίσκεψη των παιδιών και των εκπαιδευτικών του 9ου Νηπιαγωγείου (Νέες Εργατικές Κατοικίες). Παρών στη συνάντηση και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αργυρόπουλος.

Οι μικροί δημότες με πηγαίο, αυθόρμητο αλλά και ώριμο τρόπο διατύπωσαν τα αιτήματά τους και τα παρέδωσαν στο δήμαρχο και γραπτώς, με μία ωραία εικαστική δημιουργία συνοδευόμενη από μία λίστα. Πρόκειται για θέματα που αφορούν τη διευκόλυνση και την ασφάλεια της καθημερινότητάς τους στη διαδρομή τους από και προς το σχολείο. Συγκεκριμένα ζήτησαν να τοποθετηθεί ένα σιδερένιο κάγκελο μετά το γεφυράκι της Μαγουλίτσας, να δημιουργηθεί μια πεζογέφυρα ώστε να το περνούν με ασφάλεια, να φτιαχτεί μια διάβαση πεζών έξω από το σχολείο και να καλυφθούν οι λακκούβες στο οδόστρωμα. Παράλληλα, βρήκαν την ευκαιρία και διατύπωσαν «βροχή» ερωτήσεων και για μια σειρά από θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Ευδιάθετος από τα παιδικά γέλια ο δήμαρχος, αφού απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και για τη χαρούμενη νότα που έδωσαν στην καθημερινότητά του.