Μήνυμα της αντιπεριφερειάρχη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Tzanetea Ntia

Tzanetea Ntia

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή σχολική χρονιά. Η έναρξη της χρονιάς αυτής αποτελεί μια νέα αφετηρία στόχων και προσδοκιών.

Σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία, όλοι οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά αλλά και στους εκπαιδευτικούς. Στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας προσπαθούμε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να επιλύσουμε τα προβλήματα, αφού ευχή και στόχος μας είναι να δώσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Ως μητέρα μοιράζομαι μαζί σας το άγχος και την αγωνία της πρώτης μέρας του σχολείου και θέλω να ευχηθώ ιδιαίτερα στους γονείς των μαθητών καλή δύναμη, ώστε να σταθούν δίπλα στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Στους μαθητές θα ήθελα να τονίσω πως η πορεία προς την κατάκτηση της γνώσης μπορεί κάποιες φορές να φαίνεται δύσκολη, όμως με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε έρθετε πιο κοντά στα όνειρά σας και να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής.

Εύχομαι σε όλους μια νέα δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη πρόοδο και επιτυχίες.

Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

Αδαμαντία Τζανετέα