Το πρώτο βήμα για να μπορέσει κάποια στιγμή να βρεθεί και πάλι κοντά στο γιο της έγινε χάρη στη δύναμη τη δική της, της οικογένειάς της και φυσικά τη δική σας έμπρακτη συμπαράσταση. Η Πολυτίμη Τσιγκούνη, μετά την ενδοκρανιακή αιμορραγία που υπέστη στον εγκέφαλο και την πολύμηνη νοσηλεία στην Ευαγγελισμό, έχει μεταφερθεί στο κέντρο αποκατάστασης “Απολλώνειο” στη Λάρισα, με την κατάστασή της να παρουσιάζει αργή αλλά σταθερή βελτίωση.

Πλέον η Αρωγή Τρικάλων για τα Άτομα με Αναπηρία και οι Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες – Τομέας για τα ΑμεΑ έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια πανελλήνιας εμβέλειας προκειμένου να μαζέψουν καπάκια νερού και να προσφέρουν στην 39χρονη γυναίκα από την Παντάνασσα του δήμου Μονεμβασίας το αναπηρικό αμαξίδιο που χρειάζεται.

Καλούμε όλον τον κόσμο να βοηθήσει, ώστε με τα καπάκια που θα συγκεντρωθούν να διευκολυνθεί η καθημερινότητά της. Εάν επιθυμείτε να συμβάλετε, μπορείτε να στέλνετε τα καπάκια νερού σε κλεισμένα κουτιά ή σακούλες δεμένες στα ΚΤΕΛ Τρικάλων, με την εντολή «Προς Αρωγή Τρικάλων – Για την Πολυτίμη».