Μαθήματα φωτογραφίας από τη ΛΕΦΩΣ

Lesxi Fotografias Spartis (1)

Lesxi Fotografias Spartis (1)

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης ξεκινά από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στην πλήρως ανακαινισμένη αίθουσά της, μαθήματα φωτογραφίας που απευθύνονται κυρίως στον αρχάριο αλλά και σε όποιον θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του γύρω από τη συγκεκριμένη τέχνη.

Θα γίνει γνωριμία με την τεχνική σύνθεση των φωτογραφιών, τον τρόπο λήψεως, την αποτύπωση, τη λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών και των φακών, τις ιδιότητες του φωτισμού κτλ. Φωτογραφικές μηχανές, ταχύτητα, κλείστρο, φακοί, διάφραγμα, αισθητήρας, φωτομέτρηση, φίλτρα και φλας, καθώς και μια σειρά από άλλα τεχνικά θέματα που αποτελούν τη βασική δομή της φωτογραφικής τέχνης είναι μόνον μερικά από όσα θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Τέλος, θα υπάρξει εκτεταμένη αναφορά σε αρκετά είδη φωτογραφίας (τοπίο, πορτραίτο, δρόμου, νυχτερινή, macro κτλ).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937415187 ή στο e-mail: lefospartis@gmail.com. Εγγραφές στα γραφεία της ΛΕΦΩΣ (Κλεομβρότου 50, πεζόδρομος, κεντρική λαχαναγορά) έως και τις 12 Οκτωβρίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή από 18.00′ έως 20.30′.