Η Επιτροπή Αγώνα Λακωνίας για τα Εθνικά Θέματα οργανώνει τη μετάβαση κάθε ενδιαφερόμενου στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία. Με την άφιξη στην πρωτεύουσα θα υπάρξει συνάντηση και συμπόρευση με συμπατριώτες του Λεκανοπεδίου.
Τα δρομολογημένα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από Αρεόπολη (7.00′ πμ), Γύθειο (7.45′ πμ) και Σπάρτη (8.30′ πμ) και το κόστος συμμετοχής ανά άτομο θα κυμανθεί από 15 έως 20 ευρώ (το τελικό ύψος θα εξαρτηθεί από τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων). Τηλέφωνα για κρατήσεις θέσεων: 6978991863, 27310 25900, 27330 53670. Σημαντική η άμεση επικοινωνία, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Οι διοργανωτές τονίζουν ότι στο συλλαλητήριο επιτρέπεται η χρήση μόνο εθνικών και τοπικών σημαιών και παραδοσιακών φορεσιών.