Μαμαλάκης και Κουρέτας δίνουν χρήσιμες συμβουλές για τη διατροφή και την υγεία (video)

Την Κυριακή 28 Ιουλίου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο αμφιθέατρο Σπαντίδου προκειμένου να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά τον αγαπημένο σεφ της ελληνικής τηλεόρασης Ηλία Μαμαλάκη.

Ο βραβευμένος μάγειρας/συγγραφέας και πλέον ιδιοκτήτης εστιατορίων με πολλές συμμετοχές σε γαστρονομικές τηλεοπτικές εκπομπές και ραδιόφωνο στο ενεργητικό του την τελευταία εικοσαετία, μαζί με τον καλό του φίλο και συνεργάτη καθηγητή Φυσιολογίας και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρώην σπαρταθλητή δρα Δημήτρη Κουρέτα, παρουσίασαν την πρόσφατη συγγραφική τους δουλειά με τίτλο “Διατροφή και υγεία” (εκδόσεις Αρμός).

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το κοινό πολύτιμα “μυστικά” της υγείας μας κρυμμένα μέσα στην ελληνική κουζίνα, καθώς και πολλά άλλα θέματα.

Η επόμενη εκδήλωση των φετινών “Υακινθείων” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Αυγούστου με τη μεγάλη συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τη συμμετοχή των διάσημων αδελφών Ελένης και Σουζάνας Βουγιουκλή στο τραγούδι. Θα υπάρξει επίσης έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Αντωνάκη στον προαύλιο χώρο του θεάτρου. Η είσοδος, όπως πάντα, θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

(φωτό & βίντεο Νίκος Μπακής)