Επιτυχημένες οι χθεσινές εκδηλώσεις για το “Σπάρταθλον”

ekdiloseis Spartathlon Sparti

 ekdiloseis Spartathlon Sparti

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη δύο από τις εκδηλώσεις που εντάσσονται στην εβδομάδα του 33ου “Σπάρταθλον”.

Την “Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο” γιόρτασε η Σπάρτη το απόγευμα, με ποδηλατοδιαδήλωση κατά μήκος της Κων/νου Παλαιολόγου, αλλά και με εργαστήρια, επιδείξεις και δράσεις για την ανεμπόδιστη κίνηση στην πόλη. Βασικό αίτημα των ποδηλατών είναι η δημιουργία ενός δικτύου ποδηλατόδρομων εντός και εκτός της Σπάρτης που θα συνδέει την πόλη με την περιφέρειά της και τα χωριά (διαβάστε περισσότερα εδώ).

ekdiloseis Spartathlon Sparti (12)

Το βράδυ, σειρά είχε μουσική εκδήλωση με έντεχνο – λαϊκό πρόγραμμα στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τη συμμετοχή των Μαρίας Φάκου (τραγούδι), Νίκου Βορίλα (μπουζούκι – φωνή), Ηλία Καπάκου (κιθάρα – φωνή), Γιώργου Ζίτσα (μπουζούκι), Σπύρου Καπάκου (ακορντεόν), Γιώργου Βορίλα (αρμόνιο) και Νίκου Σταματάκου (τύμπανα).

Το πρόγραμμα των εβδομαδιαίων εκδηλώσεων συνεχίζεται. Δείτε αναλυτικά τι προβλέπει εδώ.

ekdiloseis Spartathlon Sparti (1)podilatodromoiekdiloseis Spartathlon Sparti (2)ekdiloseis Spartathlon Sparti (3)ekdiloseis Spartathlon Sparti (4)ekdiloseis Spartathlon Sparti (5)ekdiloseis Spartathlon Sparti (6)ekdiloseis Spartathlon Sparti (7)ekdiloseis Spartathlon Sparti (8)ekdiloseis Spartathlon Sparti (9)ekdiloseis Spartathlon Sparti (10)ekdiloseis Spartathlon Sparti (11)