Μεγάλη χασισοφυτεία βρέθηκε στη Μάνη

fyteia (front)

fyteia (4)

Φυτεία αποτελούμενη από 401 δενδρύλλια κάνναβης βρήκε η αστυνομία σε αγροτική περιοχή του δήμου Ανατολικής Μάνης. Ως καλλιεργητής συνελήφθη ένας 39χρονος έλληνας, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 22χρονος αλβανός, καθώς και άγνωστοι συνεργοί τους. Επιπλέον, συνελήφθη ένας 36χρονος έλληνας, ο οποίος επίσης κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε από αστυνομικούς ο 22χρονος να κινείται πεζός και να μεταφέρει ποσότητα κάνναβης βάρους 15 κιλών. Όταν κατάλαβε την παρουσία των αστυνομικών, την πέταξε στο έδαφος και τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έφθασε λίγο αργότερα με όχημα ο 36χρονος, προκειμένου να παραλάβει τον 22χρονο και την κάνναβη, και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, στην ίδια περιοχή και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, εντοπίστηκε από αστυνομικούς η φυτεία, η οποία αποτελείτο από 401 δενδρύλλια, ύψους από 0,3 έως 1,8 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακόμη, στο χώρο βρέθηκε κάνναβη βάρους 10,6 κιλών.

Όπως προέκυψε, τη φυτεία καλλιεργούσαν ο 22χρονος και ο 39χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκε κάνναβη βάρους 80,1 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στην οικία του 36χρονου βρέθηκαν 62,5 γραμμάρια.

fyteia (1)fyteia (2)fyteia (3)