Μεγάλο το ενδιαφέρον για το Timed Rally Challenge στις Καρυές

Ο αγώνας Timed Rally Challenge (TRC), που θα διοργανώσει η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης στις 2 Ιουλίου, όλα δείχνουν ότι θα έχει επιτυχία, τόσο αναφορικά με τις συμμετοχές όσο και από πλευράς φίλων του αθλήματος.

Πρόκειται για αγώνα ατομικής χρονομέτρησης σε χωμάτινη διαδρομή, ο οποίος προσμετρά στο έπαθλο Ελλάδος του αντίστοιχου θεσμού. Ο αγώνας θα γίνει στην περιοχή των Καρυών σε μια έκταση 400 στρεμμάτων, όπου έχει κατασκευαστεί διαδρομή 2 χλμ.

Το πρώτο αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 10 το πρωί της Κυριακής 2/7. Με το τέλος του αγώνα οι απονομές στους νικητές της γενικής κατάταξης και των κατηγοριών θα γίνουν στον ίδιο χώρο.

Την προηγούμενη μέρα, δηλαδή το Σάββατο 1/7, όλα τα αυτοκίνητα θα περάσουν τεχνικό έλεγχο στο χώρο διεξαγωγής.

Σημειώνεται πως η διαμόρφωση και η δημιουργία της διαδρομής έγινε με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σπάρτης, του Αθλητικού Οργανισμού, του Τοπικού Συμβουλίου, του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών των Καρυών.

Τον αγώνα στηρίζουν πολλές επιχειρήσεις της Λακωνίας, με μέγα χορηγό την “Κυριάκος Κακούρος ΑΕ – Nissan – Toyota – Hyundai – KIA – KTEO – ΟΠΑΠ Play”.

Στους χορηγούς επικοινωνίας συγκαταλέγεται και το laconialive.gr.