Συννεφιά και ασθενείς βροχές με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα προβλέπονται για την αργία της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Στις περισσότερες περιοχές το τριήμερο θα σημειωθούν βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Το Σάββατο για την περιοχή μας προβλέπονται νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Ευνοείται ακόμα η μεταφορά σκόνης.

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή ο καιρός της Κυριακής, οπότε προβλέπονται νεφώσεις με μέτριας έντασης βροχές. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.

Ίδιο το σκηνικό του καιρού και την Καθαρά Δευτέρα. Η ημέρα θα ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις, που το μεσημεράκι θα εξελιχθούν σε ασθενή βροχή, ωστόσο προβλέπεται βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς.