Με μεγάλη επιτυχία το bazaar του 4ου Δημοτικού

xristougenniatiko dentro

xristougenniatiko dentro

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πάρκο του ΟΤΕ χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης.

Στην εκδήλωση τα παιδιά έγραψαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Επίσης απασχολήθηκαν από κλόουν με κατασκευές και face painting.

Οι διοργανωτές απηύθυναν ευχαριστίες σε όλους τους γονείς και τα παιδιά για τα πολύ όμορφα πράγματα που έφτιαξαν και προσέφεραν στην εκδήλωση, στον διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου που συμπαραστάθηκαν στο έργο τους, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών Αμυκλών «Λακωνία» και στο τσιπουράδικο «Το 50» για την ευγενική χορηγία τους, στα μέσα ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης και στο δήμο Σπάρτης για τη παραχώρηση του χώρου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση οικογενειών που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Μέσα από τέτοιες δράσεις, ο Σύλλογος στοχεύει να παραδειγματίσει και να μεταδώσει στα παιδιά συναισθήματα αλληλεγγύης, αγάπης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα μας.