Με ποικίλες δραστηριότητες κλείνει το σχολικό έτος για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό της Μαγούλας

Το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Μαγούλας αποχαιρετούν τη σχολική χρονιά και καλωσορίζουν το καλοκαίρι με σειρά εκδηλώσεων.

Απόψε Δευτέρα στις 19.30′ το νηπιαγωγείο παρουσιάζει στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού θεατρικά, χορευτικά δρώμενα και τραγούδια με θέμα την ανακύκλωση.

Στον ίδιο χώρο αύριο Τρίτη και ώρα 19.00′, στο πλαίσιο της Ευέλικτης Ζώνης, οι μαθητές/μαθήτριες της α’ και β’ τάξης θα χορέψουν τοπικούς παραδοσιακούς χορούς. Καλεσμένος και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, ο εργάτης των παραδοσιακών τραγουδιών και της μουσικής του τόπου μας κ. Κυριάκος Στρίφας.

Εξάλλου την Πέμπτη 14/6 (8.30′ πμ) στον προαύλιο χώρο του σχολείου η εκπαιδευτικός της Θεατρικής Αγωγής κ. Κ. Διακουμάκου θα πραγματοποιήσει “ανοικτό μάθημα” με τους μαθητές/-τριες της δ’ τάξης, ενώ λίγο αργότερα (10.00′ πμ) τα παιδιά θα παρουσιάσουν βιωματικές δράσεις με θέμα την “Ενέργεια”. Έμφαση θα δοθεί στην ηλιακή ενέργεια και στην προσπάθεια κατασκευής ενός ηλιακού αυτοκινήτου.

Το βράδυ (20.30′) της ίδιας ημέρας οι μαθητές/-τριες της β’ τάξης θα ανεβάσουν το θεατρικό “Όπου υπάρχει αγάπη”, στο πλαίσιο του προγράμματος αγωγής υγείας με θέμα “Το σπίτι των παιδιών”, που υλοποιήθηκε στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Στις 21.30′ το σχολείο θα αποχαιρετίσει τα “εκτάκια”.