Με πολλές ευχές για τη νέα χρονιά η βασιλόπιτα των υπαλλήλων της Περιφέρειας

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας έκοψε χθες Τρίτη στο διοικητήριο η αντιπεριφερειάρχης Ντία Τζανετέα, παρουσία του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. Την πίτα ευλόγησαν ο π. Σεραφείμ ως εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη και ο ιερέας Ριβιώτισσας π. Κωνσταντίνος.

Παρευρέθησαν ο δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης, ο εκτελεστικός γραμματέας Γιάννης Σταματάκος, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Άγγελος Παπαγγελόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τάκης Καρράς, Γιάννης Μπουκουβάλας, Ματούλα Μπελεγρή, Μπάμπης Σκούρος και Γιάννης Τζεφεράκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο διοικητής του νοσοκομείου Σωτήρης Μπότσιος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης Σάββας Βελισσάρης και ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Σταύρος Αργειτάκος.

Η κ. Τζανετέα ευχήθηκε στους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία, επεσήμανε για μια ακόμα φορά τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού και ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά ώστε να εξυπηρετούν τους πολίτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αντιπεριφερειάρχης απηύθυνε επίσης ευχαριστίες στην επιχείρηση “Τσικάκης – Γιαννόπουλος ΑΕ”, που ήταν χορηγός της εκδήλωσης.

Ο κ. Τατούλης δήλωσε από την πλευρά του ότι το 2018 χρειάζεται να γίνει μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς, καθώς η χώρα πρέπει να βγει από την κρίση όχι μόνο ζωντανή αλλά και πιο δυνατή. Στη συνέχεια ευχαρίστησε την αντιπεριφερειάρχη και τους υπαλλήλους για τη συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.