Με συναυλία του Πάνου Μπούσαλη αφιερωμένη στον Ξυλούρη ρίχνει αυλαία το 31ο Φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου: Κερδίστε προσκλήσεις

Με τη συναυλία-αφιέρωμα στον αρχάγγελο της Κρήτης, Νίκο Ξυλούρη, από τον λάκωνα τραγουδοποιό και ερμηνευτή Πάνο Μπούσαλη, θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00′ το 31ο φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα αντιπροσωπευτικό της σπουδαίας διαδρομής του Ξυλούρη στην ελληνική μουσική παράδοση, στους μεγάλους ποιητές και συνθέτες που τραγούδησε. Ο Πάνος Μπούσαλης έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσουργούς με τους οποίους είχε μεγάλες επιτυχίες ο Ξυλούρης, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Χρήστος Λεοντής και ο Λίνος Κόκοτος. Στη μνήμη του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη, του μοναδικού Ψαρονίκου, που σημάδεψε καθοριστικά τη χώρα και τον πολιτισμό μας με την παρουσία και τη φωνή του, θα ακουστεί και ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική Π. Μπούσαλη.

Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ laconialive.gr!

Οι αναγνώστες του laconialive.gr, χορηγού επικοινωνίας της εκδήλωσης, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία, μέσω του διαγωνισμού που τρέχει έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 3/9.

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, αρκεί:

  1. να κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook,
  2. να κάνουν ένα σχόλιο στην κοινοποίησή μας &
  3. να κοινοποιήσουν τη δημοσίευσή μας

Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.