Με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Σταύρος Αραχωβίτης

Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε την Παρασκευή 21/9 στην αρχιεπισκοπή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης.

Μετά το πέρας της συζήτησης, κατά την οποία έγινε αναφορά σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου, ο κ. Αραχωβίτης δήλωσε μεταξύ άλλων πως «είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, όπως έχουμε πάντα άλλωστε. Δρομολογήσαμε σε κάποια πράγματα τα επόμενα βήματα, πώς θα κινηθούμε».

Από την πλευρά του ο κ. Ιερώνυμος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αναζητούμε πάντοτε να ακουμπήσουμε κάπου από πλευράς πολιτείας, ώστε αυτά τα προβλήματα να βρουν λύση» και επεσήμανε ότι «ανταλλάξαμε απόψεις για γενικότερα θέματα και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία για κάτι που θα βοηθήσει την εκκλησία και τον λαό μας».

Η συνάντηση αυτή με τον αρχιεπίσκοπο ήταν η πρώτη με την ιδιότητα του υπουργού, καθώς έχουν προηγηθεί και άλλες με την ιδιότητα του λάκωνα πολιτικού ως μέλους της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας.