Μολάοι: Η “Παραμυθοχώρα” άνοιξε τις πύλες για τους επισκέπτες της

Paramythoxwra Molaoi (1)

Paramythoxwra Molaoi (1)

Στην «Παραμυθοχώρα» της αγάπης, της χαράς, της ζεστασιάς, της αλληλεγγύης και του ονείρου ζουν μικροί και μεγάλοι στους Μολάους από την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου.

Στο προαύλιο της εκκλησίας της Γεννήσεως του Χριστού, με πρωτοβουλία του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας και με τη συνεργασία πλήθους εθελοντών και όλων των συλλογικών φορέων της πόλης, στήθηκε το χριστουγεννιάτικο χωριό, που θα υποδέχεται τους επισκέπτες του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Τα κλειδιά της «Παραμυθοχώρας» παρέδωσαν τα ξωτικά του Άη Βασίλη στο δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη, και αυτός με τη σειρά του άνοιξε τις πύλες της στους εκατοντάδες επισκέπτες που ασφυκτικά είχαν κατακλύσει τον αύλειο χώρο της εκκλησίας, για να πάρουν μέρος σ΄ αυτή την ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή, πρωτόγνωρη για την πόλη των Μολάων και όχι μόνο.

Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά η φιλαρμονική της δημοτικής ενότητας Μολάων και η χορωδία του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Οι Μύλοι», ενώ η κ. Καλλιόπη Καρυτσιώτη αφηγήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι στους μικρούς επισκέπτες της «Παραμυθοχώρας».

Paramythoxwra MolaoiParamythoxwra Molaoi (2)Paramythoxwra Molaoi (3)Paramythoxwra Molaoi (4)Paramythoxwra Molaoi (5)Paramythoxwra Molaoi (6)Paramythoxwra Molaoi (7)Paramythoxwra Molaoi (8)Paramythoxwra Molaoi (9)Paramythoxwra Molaoi (10)