Μολάοι: Τετράμηνος απολογισμός του κυβερνητικού έργου

syneleysi

syneleysi

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ανοικτή συνέλευση της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ δήμου Μονεμβασίας στους Μολάους, με την παρουσία του βουλευτή Λακωνίας κ. Σταύρου Αραχωβίτη και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής κ.κ. Πέτρου Καλκανδή και Άβας Μπουλούμπαση. Θέμα της ήταν η συζήτηση για την πορεία της χώρας και της κυβέρνησης στους τέσσερις πρώτους μήνες από την ιστορική εκλογική νίκη της αριστεράς στις 25 του Γενάρη.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο έργο της κυβέρνησης του τετραμήνου, καθώς και στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Τονίστηκε ότι “τα όσα έχουν γίνει είναι τα πρώτα μικρά δείγματα γραφής της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται και ότι η σημερινή κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά με γνώμονα τα συμφέροντα του λαού και της χώρας”.

Επίσης παρουσιάστηκε η απόφαση της ΚΕ του κόμματος, της 24ης Μαΐου, “στην οποία διατρανώνεται η θέληση του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη μάχη μαζί με όλο τον ελληνικό λαό, τον οποίο θέλει συμμέτοχο με τη στήριξή του, τις προτάσεις του, αλλά και την κριτική του στο σκληρό και συνεχή αγώνα που διεξάγεται σε όλα τα επίπεδα, για ένα αύριο με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη, για να νικήσει η ελπίδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη”.

syneleysi 1

Μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε γόνιμος διάλογος, στον οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός παρευρισκομένων πολιτών, με ερωτήσεις, τοποθετήσεις και προτάσεις σε γενικά και επιμέρους θέματα που απασχολούν τη χώρα και την τοπική κοινωνία.