Μονεμβάσια: Καλοκαιρινή γιορτή από το βρεφονηπιακό σταθμό της Μητρόπολης

giorti stathmou Monemnasias (20)

Μια επιτυχημένη και άκρως διασκεδαστική γιορτή έλαβε χώρα την Τρίτη 17 Ιουνίου στην όμορφη αυλή του βρεφονηπιακού σταθμού Παναγία η Χρυσαφίτισσα, στην Αγία Κυριακή Μονεμβασίας.

Τα παιδιά κάλεσαν τους προσκεκλημένους να “περπατήσουν μαζί τους τη Γη με μουσική”. Φορώντας τις εντυπωσιακές στολές τους, παρουσίασαν τη χώρα που αντιπροσώπευαν και εξέπληξαν τους πάντες με τις χορευτικές τους ικανότητες. Οι ινδιάνοι, οι κινεζούλες, οι αφρικανοί, οι σπανιόλες, οι ρώσοι, οι λατίνοι και οι έλληνες παρουσίασαν τα χορευτικά τους, ταξιδεύοντας τους προσκεκλημένους σε χώρες μακρινές!

Τη γιορτή τίμησαν με τη παρουσία τους ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, τα μέλη του ΔΣ του βρεφονηπιακού σταθμού, η αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Κατερίνα Τσαφατίνου, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου κ. Παναγιώτα Αλειφέρη και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μονεμβασίας κ. Δημήτρης Χουσάκος.

Μετά το πέρας της γιορτής ο ποιμενάρχης μας απηύθυνε πατρικό λόγο προς τους προσκεκλημένους. Επαίνεσε το διευθυντή π. Κωνσταντίνο Κρυπωτό, τις εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για την άκρως επιτυχημένη γιορτή που παρουσίασαν. Εν συνεχεία τα παιδιά ως ελάχιστο δώρο τού προσέφεραν μια όμορφη ανθοδέσμη και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί του. Τέλος ο κ. Ευστάθιος παρέδωσε στα παιδιά το αναμνηστικό δίπλωμα, ευχόμενος στο καθένα ξεχωριστά καλή πρόοδο.